PET/CT i PET/MRI skener, najsuvremenija medicinska dijagnostika od sada dostupna i za pacijente iz regije, sa prostora ex Jugoslavije

PET/CT tim se bavi posredovanjem i organiziranjem odlazaka, pacijenata iz BiH, Slovenije, Hrvatske,Crne Gore i Kosova na dijagnostičke pretrage u PET/CT i PET/MRI centre u Mađarskoj (Budimpešta, Debrecen, Kapošvar), R.Austriji (Beč), R. Hrvatskoj, Turskoj. PET/CT dijagnostika, nažalost još nije dovoljno dostupna u Bosni i Hercegovini i regiji, a PET CT sa PSMA ili F Kolinom te PET/MRI nije dostupna nikako. Ove dijagnostičke metode su posebno značajne jer omogućavaju razlikovanje maligne od benigne bolesti. Na taj način je moguće obaviti pregled Pet/CT ili Pet/MRI skenerom i u jako kratkom roku (već od 24 sata) uspostaviti pravu i preciznu dijagnozu. Nalazi i očitovanja dobivena Pet/CT i Pet/MRI skenerom otkrivaju i najmanje uočljive metasaze što onkolioškim pacijentima znači da mogu uspostaviti, prilagoditi i usmjeriti svoju individualnu terapiju na uočena žarišta. Na taj način dokazano šanse za izlječenje se višestruko uvećavaju.

Želimo pomoći pacijentima kako bi što jednostavnije i brže obavili dijagnostički pregled. Pružamo kompletnu podršku za pacijente: od ugovaranja termina u klinici u Mađarskoj (unutar roka od 3 do 4 radna dana), Austriji, i R. Hrvatskoj (24-48 sati), do u slučaju potrebe, organizacije cijelog puta, vize i i smještaja u Mađarskoj, Austriji i R.Hrvatskoj. Cijena pregleda je jedinstvena i najpovoljnija na tržištu za naše pacijente.

Svakog pacijenta upoznajemo sa svim fazama procesa, kako bi obavili pregled što kvalitetnije i ugodnije.

Također, vršimo i usluge posredovanja i ugovaranja termina za PET/CT pregled bilo sa FDG ili Cholinom ili Galijumom u Hrvatskoj.

Sve informacije o uvjetima i načinu plaćanja usluga možete dobiti putem naših kontakt telefona ili e-maila.

Mobilni GSM: + 387 63 637 334
VIBER: + 387 63 637 334
Hrvatski broj: GSM/Viber +385 97 754 3990

petctbih@gmail.com